Trafikk

Trafikksituasjonen i Rogaland

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne Radio Atlantic om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om: Ring +47 51 97 92 00, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@radioradioatlantic.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • Veien er ryddet etter kjedekollisjon på E39 6. desember 2023
  Rett før klokken 08.40, opplyste politiet at veien er ryddet og at traifkken går som vanlig. Klokka 07.37 kom meldingen om at det hadde vært en kjedekollisjon i nordgående felt på E39 ved Forusbeen i Stavanger. Tre biler var involvert. Det er ikke meldt om personskade, melder politiet.
 • Mogeleg køproblem på Klepp 5. desember 2023
  På Svertingstad i rundkøyringa mellom Fv44 Jærvegen og Fv444 Brøytvegen, fekk ein tankbil motorstopp midt i rundkøyringa i 05-tida. Det vil truleg by på trafikale utfordringar.
 • E39 Mastrafjordtunnelen stengt 3. desember 2023
  Tunnelen er stengt på grunn av stanset kjøretøy i høyre felt på vei mot Rennesøy. Det melder Vegtrafikksentralen på X.
 • Vogntog har kjørt i grøften: E134 Håradalen stengt 3. desember 2023
  Vegtrafikksentralen vest melder om at E134 Håradalen er stengt. Det skyldes at et vogntog har kjørt av veien. Veien er åpnet igjen for fri ferdsel etter berging av vogntog.
 • Trafikkuhell på Karmøy: Bil og motorsykkel involvert 29. november 2023
  Politi og brannvesen rykker ut på melding om et trafikkuhell i Vestre Karmøyveg. Det skal være en bil og en motorsykkel involvelt i sammenstøtet. MC-fører klager på smerter i fot. En av førerne tas med til ambulanse til legevakt for sjekk. Trafikken går greit forbi, skriver politiet klokken 18.36.

Trafikkmeldingene er levert av NRK