Trafikk

Trafikksituasjonen i Rogaland

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne Radio Atlantic om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om: Ring +47 51 97 92 00, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@radioradioatlantic.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • Fare for kraftig vind i Rogaland og Vestland 9. juli 2024
  I morgen er det varsel for kraftig vind i deler av Rogaland og Vestlandet, melder Vegtrafikksentralen. Dette kan føre til kansellerte fergeavganger, periodevis stengte broer, og stengte veier på grunn av veltede trær.
 • Luftambulanse rykker ut til trafikkulykke i Strand 9. juli 2024
  Nødetatene rykker ut på melding om en trafikkulykke ved Høllesli mellom Lysefjordbrua og Jørpeland i Strand. En bil skal ha havnet på taket. Alle i bilen skal være våkne, men det skal være snakk om personskader. Nødetater, med blant annet luftambulanse er på vei til stedet. Vegtrafikksentralen melder om kø på stedet.
 • Steinblokk på riksvei 13 fjernet 5. juli 2024
  Vegtrafikksentralen meldte fredag morgen at de hadde fått flere meldinger om steinsprang på riksvei 13 Indre Ryfylkevegen på Vindsvik mellom Nesvik fergekai og Jøsenfjordkrysset. En steinblokk på et par tonn er nå fjernet av entreprenør, og det er fri ferdsel på stedet.
 • Stengt ved Gloppedalstunnelen til fredag 3. juli 2024
  Det blir stengt vei, og skilta omkjøring, på fylkesvei 503 ved Gloppedalstunnelen fram til tidligst fredag morgen. Vegvesenet opplyser at det blir gjort en ny vurdering på når veien kan åpne igjen fredag klokka 10.
 • Syklist skadet i trafikkulykke på Bryne 30. juni 2024
  En syklist er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke der også en bil var involvert på Bryne i Time kommune i Rogaland søndag kveld. – Syklisten er hentet av ambulanse og blir kjørt til Stavanger universitetssjukehus. Politiet er på stedet og gjør undersøkelser. Veien er stengt inntil videre, opplyser operasjonsleder Dag Sverre Steinkopf i Sørvest […]

Trafikkmeldingene er levert av NRK