Trafikk

Trafikksituasjonen i Rogaland

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne Radio Atlantic om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om: Ring +47 51 97 92 00, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@radioradioatlantic.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • 34 fartsbøter i Sandnes 26. januar 2023
  I 80-sonen på Riksvei 444 mot Stangeland i Sandnes har politiet bøtelagt 34 førere etter en laserkontroll i ettermiddag. Høyeste hastighet ble målt til 111 km/t.
 • Veien er åpen igjen 24. januar 2023
  De tre bilene som var involvert i et trafikkuhell på Øksnevad i Klepp tidligere i ettermiddag er nå er fjernet, og veien er åpnet igjen etter å ha vært stengt i rundt en time. Politiet er ferdig med etterforskning på stedet og oppretter sak med førerkort beslag på en fører.
 • Steinsprang på riksvei 13 23. januar 2023
  Vegtrafikksentralen skriver på Twitter at det har gått et steinsprang mellom Vindsvik og Nesvik i Hjelmeland. Entreprenør er på vei. – Kjør forsiktig, vær obs på steiner i vegbanen, skriver de.
 • Alvorlig trafikkulykke i Rogaland 22. januar 2023
  Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke på Seldalsveien i Gjesdal i Rogaland. Det skal kun ha vært ett kjøretøy involvert i ulykken. Det var kun føreren i bilen. Han omtales som hardt skadd og nødetatene jobber på stedet. Bilen har kjørt ut av veien og inn i ett tre og ett gjerde.
 • Fratatt førerkort etter trafikkontroll 19. januar 2023
  Politiet har gjennomført en trafikkontroll på Skadbergveien på Sola, der høyeste fart målt var 67 km/t i en 40-sone. Føreren ble fratatt førerkortet. 13 andre fikk forenklet forelegg etter kontrollen.

Trafikkmeldingene er levert av NRK

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Unlock left : 0
Er du sikker på at du vil avslutte abonnementet?